Welkom bij TEN KATE Philatelie

Welkom bij Ten Kate Philatelie


TEN KATE Philatelie bestaat sinds 2010 en groeit voortdurend. Dit dankzij ons voortdurend streven naar goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

In onze webshop bieden wij postzegels aan van vele landen en motieven.  
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor mooie verzamelingen, complete jaargangen zegels, nieuwe en gebruikte albums, catalogi en andere toebehoren. En voortdurend worden postzegels en benodigdheden toegevoegd.

We zijn met een stand aanwezig op vele grote postzegelbeurzen in Nederland en België (zie hieronder de "beurskalender") en zullen u daar graag ontmoeten.

Ook voor advies bij de uitbreiding van uw verzameling of taxatie bij de verkoop van uw verzameling zijn wij graag uw partner.
Ten Kate Philatelie is lid van de NVPH (Nederlandse Vereniging van Postzegel Handelaren en de FNIP (Federatie van Nationale en Internationale Postzegelhandelaren).

Boven aan deze pagina kunt u kiezen uit een selectie van ons aanbod van postzegels, verzamelingen, albums (nieuw en gebruikt) en accessoires zoals catalogi en klemstoken. Mocht u iets zoeken dat er nog niet bij staat, bel ons dan gerust (026-4722176) of mail: info@tenkatephilatelie.nl  Wij zijn u graag van dienst!

Evert-Jan ten Kate

Onder de loep