Welkom bij TEN KATE Philatelie

Over Ten Kate Philatelie


TEN KATE Philatelie bestaat sinds 2010 en maakt een onstuimige groei door. Onze webshop is zojuist vernieuwd en we voegen voortdurend nieuwe postzegels en benodigdheden toe.

Wij bieden postzegels aan van meer dan honderd landen en motieven. Hierbij streven we naar goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor mooie verzamelingen, complete jaargangen zegels, nieuwe en gebruikte albums, catalogi en andere toebehoren.

We zijn met een stand aanwezig op vele grote postzegelbeurzen in Nederland en België (zie hieronder de "beurskalender").

Ook voor advies bij de uitbreiding van uw verzameling of taxatie bij de verkoop van uw verzameling zijn wij graag uw partner.
Ten Kate Philatelie is lid van de FNIP (Federatie van Nationale en Internationale Postzegelhandelaren) en steunt de Vlinderstichting.

Boven aan deze pagina kunt u kiezen uit ons aanbod postzegels, verzamelingen, albums (nieuw en gebruikt) en accessoires zoals catalogi en klemstoken. Houdt u er rekening mee dat in de vakantieperiode de levering wat langer kan duren, tot maximaal 6 weken na de besteldatum?

Wij danken u bij voorbaat voor uw interesse in ons aanbod.

Evert-Jan ten Kate

Onder de loep